woensdag 31 juli 2013

Corsette

Gisteren heb ik mijn boek van Kristina Shin nog eens bovengehaald en gestart met het tekenen van mijn corsette op maat ;). Ik had nog een lingeriepakketje gevonden, dat nog niet geopend is.
De patronen zijn op maat getekend, nu begin ik al te snappen, hoe het moet. Hoe je ook voor iemand anders een maat moet opnemen, maar ja als beginner moet je vanalles proeven hé.
jammer dat ik geen meiden heb oooooh, hihihihi, want mijn jongens willen mijn boxershort niet.

Caroline
hier alvast een voorsmaakske ;)

zaterdag 27 juli 2013

hier is hij dan, de bh, colour blocking :)



gestart met de opdracht van 'zelflingeriemaken'

ik ben eindelijk gestart aan mijn opdracht van het forum 'zelflingeriemaken.nl'. ik had al een ideetje uitgetekend, hoe ik het wou.
dit is alvast een voorsmaakje ;)


zaterdag 20 juli 2013

Kristina Shin

Bij deze ben ik al gestart in de boek van Kristina Shin, Patternmaking for underwear design. Ik vind dit een super goed boek, ook al kan je niet zo goed engels. Toch geraak ik er wijs uit. Zo je eigen kledij ontwerpen vind ik de max, er zijn wel nog foutjes in. Maar ja van foutjes kan je leren hé.
hier al een paar werkjes ;)

dit topje vind ik de max, eerst had ik de t-shirt op maat getekend en dan mijn eigen werkje aangepast ;),

zaterdag 6 juli 2013

Zomerkleedje Burdastyle Model 101B 06/2013

Tijdens de braderie zag ik een mooi stofje, die ik niet kon weerstaan, maar het was satijn en natuurlijk niet geschikt voor het patroon dat ik gekozen had. Het is mij toch gelukt, met behulp van een rits en een lapje stof ertussen verwerkt. Foto's vind je op mijn pagina Zelfgemaakte kledij.

Omdat ik zo gebrand was op het patroontje en omdat het solden was, heb ik het kleedje nog eens gemaakt en ditmaal met rekbare stof ;). Foto's vind je op mijn pagina Zelfgemaakte kledij.

Zo, ik heb er dus 2 kleedjes erbij ;).

Caroline